Victoria Doinița Popescu

Victoria îmi este prietenă de ceva timp. Duminică, în data de 6 mai 2018, Andrei a venit din tabăra în care a fost cu grădinița. Mi s-a părut că ceva este în ne regulă. Energetic îl simțeam diferit și nu într-un fel bun. Am lucrat cu el dar mi-am dat seama repede că mă depășește. Atunci i-am scris Victoriei. I-am zis temerile mele și ea s-a conectat de urgență la Andrei. Din acea zi, acest suflet minunat nu a contenit s-a curățe și să îl susțină pe Andrei în călătoria lui.

Atunci când nimeni nu îi dădea șanse, ea mi-a zis cele mai frumoase cuvinte!!! Cuvinte pe care le țin minte și acum și mi le amintesc de fiecare dată când îmi este greu. A zis așa : “Ai încredere în viață!“.

Acesta este adevărul. De multe ori uit că Andrei are planuri mari pe acest pământ și că Dumnezeu are planuri mari cu el.

Victoria m-a încurajat în moduri în care nici ea nu își poate imagina. A lucrat permanent cu Andrei și de multe ori m-a protejat și pe mine de emoțiile negative care veneau dinafară, de emoțiile negative care veneau din mine și de frica care mă cuprindea la început. Cred că o mare parte a vindecării și stabilizării lui Andrei vine din grija ei pentru noi și pentru acest lucru îi sunt extrem de recunoscătoare!!

Scumpa mea, nu voi avea cuvinte vreo data să-ți mulțumesc pentru ce ai făcut pe Andrei și familia noastră. Un lucru pot sa-ți spun cu siguranță, sunt extrem de recunoscătoare pentru că ai apărut în viața noastră, într-o seara de septembrie. Te iubesc mult și îți mulțumesc!!

Implică-te

Andrei îți mulțumește că ai fost lângă el

Zilnic ne-am întâlnit cu provocări, fie că erau acestea fianciare, emoționale sau de ordin organizatoric. În fiecare zi Andrei a primit ajutor divin prin voi, prietenii lui.

Citeste mai mult

Fii sponsorul nostru

Direcționarea a 20% din profitul pe impozit pentru firme si 2% din impozit pentru persoanele fizice.

Citeste mai mult

Voluntariat

Dacă ești interesat de domeniul copiilor gifted și vrei să contribui, contactează-ne și vom găsi o modalitate prin care să fii alături de noi prin cel mai frumos mod posibil.

Donează pentru proiectele noastre

Suntem persoane sincer interesate de crearea și sprijinirea constantă a acestei comunități.