Secția ATI din Debrecen

Această postare este dedicată celor care au avut grijă de Andrei timp de 5 săptămâni în fiecare zi și în fiecare noapte, oameni minunați din secția de ATI pediatrică din Debrecen!!!

Cât timp am fost acolo, am simțit că sunt într-o mare familie care are grija de copiii lor. M-am simțit în siguranță și cel mai important că m-am simțit că au credința că Andrei se va face bine. Era intubat, respira un aparat pentru el și acești oameni minunați mă încurajau și îmi dădeau aripi.

Le sunt recunoscătoare asistentelor care au avut multa răbdare cu mine să mă învețe tot ce se face într-o secție de ATI și au avut încredere să mă lase să fac totul singură pentru copilul meu. Eram acolo de la 6:45 până la 21:00, poate chiar 23:00 seara și ele au devenit lumea mea timp de 5 săptămâni. O lume plina de iubire și de respect fața de viață.

Vă mulțumesc oameni minunați!!!!

Implică-te

Andrei îți mulțumește că ai fost lângă el

Zilnic ne-am întâlnit cu provocări, fie că erau acestea fianciare, emoționale sau de ordin organizatoric. În fiecare zi Andrei a primit ajutor divin prin voi, prietenii lui.

Citeste mai mult

Fii sponsorul nostru

Direcționarea a 20% din profitul pe impozit pentru firme si 2% din impozit pentru persoanele fizice.

Citeste mai mult

Voluntariat

Dacă ești interesat de domeniul copiilor gifted și vrei să contribui, contactează-ne și vom găsi o modalitate prin care să fii alături de noi prin cel mai frumos mod posibil.

Donează pentru proiectele noastre

Suntem persoane sincer interesate de crearea și sprijinirea constantă a acestei comunități.