Prodan Ilina

Doamna Ilina este o persoana obișnuită, ca noi toți, care a fost lângă noi, atunci când a fost cel mai greu. În data de 9.05.2018, am ajuns la UPU Timișoara cu Andrei, mai mult speriați că își pierde echilibrul. Atunci ne era frică să nu aibă un hematom pe creier și acum mă gândesc cât de mult mi-aș fi dorit ca acesta să fi fost diagnosticul. 

Doamna doctor Ilina, a fost lângă noi și lângă Andrei în cele peste 10 ore în care am stat la UPU și ne-a făcut să ne simțim ca în Occident. Atunci când am aflat rezultatele de la CT, ea a fost primul suport moral pe care l-am avut și ne-a dat cele mai bune sfaturi pe care nici în ziua de azi nu le-am uitat. Îi vom fi recunoscători veșnic acestui suflet minunat care a știut ce zace în inima unui părinte în astfel de momente și ce trebuie să spui într-un astfel de moment în care nu prea au ce să zici.

Implică-te

Andrei îți mulțumește că ai fost lângă el

Zilnic ne-am întâlnit cu provocări, fie că erau acestea fianciare, emoționale sau de ordin organizatoric. În fiecare zi Andrei a primit ajutor divin prin voi, prietenii lui.

Citeste mai mult

Fii sponsorul nostru

Direcționarea a 20% din profitul pe impozit pentru firme si 2% din impozit pentru persoanele fizice.

Citeste mai mult

Voluntariat

Dacă ești interesat de domeniul copiilor gifted și vrei să contribui, contactează-ne și vom găsi o modalitate prin care să fii alături de noi prin cel mai frumos mod posibil.

Donează pentru proiectele noastre

Suntem persoane sincer interesate de crearea și sprijinirea constantă a acestei comunități.