Parteneri

Le mulțumim partenerilor noștri în proiect pentru implicare și tot suportul primit.

Asociația Inițiativă în Educație

Credem în puterea educației de a transforma în bine societatea, începând cu fiecare în parte. Activitatea noastră  este ghidată de următoarele valori: integritate, colaborare, bunătate, evoluţie, responsabilitate, contribuţie.

Asociația APECA

Asociatia APECA este o asociație nonguvernamentală care are drept scop sprijinirea, dezvoltarea şi promovarea educaţiei, culturii şi antreprenoriatului pentru copii, tineri și adulţi.

ASP Toshador

ToshaDor a apărut ca răspuns la nevoia fondatoarei, Tosha Ferdean, de a aduce educația emoțională în lume. Fiind părinte, în fiecare zi se confruntă cu provocarea gestionării emoționale, care implicit influențează comportamentul la nivel individual, dar și la nivel familial. Dorința de a fi mai aproape de copii ei, de a înțelege lumea emoțiilor a făcut-o să studiez activ această lume nevăzută de ochiul uman.

Cufarul cu povesti

Cufărul cu povești a plecat de la pasiunea cititului cu voce tare a fondatoarei Alina Iga și s-a transformat în podcastul Cufărul cu povești în martie 2020. Pe canalul Cufărul cu povești sunt  înregistrate și interpretate, până în prezent, 189 de povești/poezii, care au fost ascultate de peste 665000 de ori.

Daniela Doru

Lucrez în educație formală și nonformală de mai mulți ani și în acest context am descoperit oameni și am trăit experiențe care m-au îmbogățit enorm. Din acest spațiu ofer mai departe contexte de explorare și transformare interioară prin workshopurile de grup sau sesiuni individuale, utilizând practica de Mindfulness, instrumentele Comunicarii Nonviolente și Iubirea pentru viața trăită autentic.

Bucuria Dulapurilor Ordonate

Misiunea speciala a comunității Bucuria Dulapurilor Ordonate este sa redea femeilor și familiilor bucuria de a-și petrece timpul acasă, în conectare autentică cu ceilalți membri ai familiei și cu ușurința gestionării spațiului de locuit, în acord cu mediul și echilibrul universal, folosind timpul, energia și banii într-un mod semnificativ. Astfel, atat femeile cât și intreaga familie pot avea o viata trăită cu bucurie și semnificație.

Cabinet Individual de Psihologie Berghea Laura Maria

Cabinetul Psihologic Laura Berghea Caia oferă servicii de psihologie pentru copii, adolescenți și adulți: evaluare psihologică, dezvoltare personală, logopedie, psihoterapie de familie, de cuplu, consiliere, psihoterapia persoanelor aflate în dificultate. Mai multe detalii pe www.lauracaia.ro sau la 0744.134264.

sedii în Timișoara:  zona Modern, Zona Calea Aradului, zona Bucovinei, zona Ciprian Porumbescu

Kiddoteka

Kiddoteka înseamnă loc de joacă pentru copii, cafenea pentru părinți, și multe activități recreative și educative pentru toți. Vă așteptăm cu multe cărți, jocuri, de care vă puteți bucura alături de o cafea bună sau o gustare.

Adriana Roman

Adriana Roman este mămică, scriitoare, creator de identitate de brand personal, consultant în evoluție conștientă, trainer și voluntar AMT. E o listă destul de lungă de roluri sociale cu care se identifică, nu-i așa? “Cred cu tărie că ce facem pentru ceilalți, cum folosim darurile primite de Sus și cât de mult activăm din potențialul pe care îl avem, face diferența între o viață trăită în mediocritate și una trăită în măreție” spune Adriana Roman.

Editura 4A ForA

Această editură a apărut în familia celor 4A Ferdean, care după trecerea fiului lor Andrei într-o alta dimensiune, au decis să aducă în lume povești cu scop de dezvoltarea emoțională a copiilor și a adulților.

Editura 4A ForA, prin produsele create în incinta sa, își propune:

  • să ofere instrumente pentru timpul de conectare cu copilul;
  • să încurajeze accesul la resurse pentru dezvoltare emoțională;
  • să ofere instrumente pentru a crea o relație cu propria
  • persoană și implicit o relație cu cei din jur;
  • să aducă instrumente pentru a dezvolta imaginația;
  • să aducă cât mai mult suport psihologic;

Înapoi la descriere

CONTACT

Ne puțeți contacta pe e-mail: proiectulscmt@gmail.com

Ne puteți urmări pe următoarele canale de media:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s