Familia Iacob

Acum  mai mult de 10 ani am cunoscut un medic de excepție, Daniela Iacob, care ne-a fost lângă noi de fiecare dată când fetița mea avea vreo problema de sănătate. Apoi a apărut Andrei.

Acest medic minunat a fost lângă noi din nou. Copiii au crescut și nu a mai fost nevoie să apelăm la doamna doctor.

Acum câteva săptămâni am primit un telefon care mi-a dat piele de găină. Era doamna doctor care aflase că ne-am întors acasă și m-a sunat să îi ofere lui Andrei suportul ei și ajutor pentru noi dacă avem nevoie. Am fost extrem de emoționată și anume fiindcă a luat decizia să ne ajute fără a fi nevoită să facă asta. S-a gândit la noi cu suflet mare ce are și a trecut peste “condiția” de medic, pe care o mai pot observa în România și pur și simplu a fost OM, așa cum o cunosc de peste 10 ani.

Săptămâna trecută l-am cunoscut și pe D-nul doctor Iacob. Bine se zice că “cine se aseamănă se adună”!!!! Acest OM cald și cu suflet mare a fost lângă noi într-un mod minunat. Am avut multe emoții, fiindcă în aceeași situație, în trecut, au apărut complicații, și acum, totul a decurs atât de simplu și ușor. Apoi, a stat cu noi și a povestit fără să simt că deranjez sau că îl rețin din ceva.

Oameni minunați, vă mulțumesc că sunteți lângă noi și vă sunt recunoscătoare că datorită medicilor ca voi, România are o șansă.

Vă sunt recunoscătoare că faceți aceasta profesie cu placere și pacientul este și el om, nu doar un obiect de lucru!!!

Implică-te

Andrei îți mulțumește că ai fost lângă el

Zilnic ne-am întâlnit cu provocări, fie că erau acestea fianciare, emoționale sau de ordin organizatoric. În fiecare zi Andrei a primit ajutor divin prin voi, prietenii lui.

Citeste mai mult

Fii sponsorul nostru

Direcționarea a 20% din profitul pe impozit pentru firme si 2% din impozit pentru persoanele fizice.

Citeste mai mult

Voluntariat

Dacă ești interesat de domeniul copiilor gifted și vrei să contribui, contactează-ne și vom găsi o modalitate prin care să fii alături de noi prin cel mai frumos mod posibil.

Donează pentru proiectele noastre

Suntem persoane sincer interesate de crearea și sprijinirea constantă a acestei comunități.