Steluța în căutarea Magiei tale Editia III

Expoziție virtuala națională

Expoziția virtuală națională de desen se organizează în cadrul PROIECTULUI EDUCAȚIONAL NAȚIONAL DE DEZVOLTARE SOCIO-EMOȚIONALĂ “Steluța în căutarea Magiei tale”. La expoziție vor participa, cu lucrări de la activitatea 1 la clasă, copiii înscriși în proiect.

Aceasta dorește să încurajeze creativitatea și imaginația copiilor în legătură cu acceptarea și recunoașterea emoțiilor personale.

Scopul expoziției este de a conștientiza că emoțiile fac parte din ființa umană și că exprimarea lor este un lucru benefic. Având în vedere că este la nivel național, copiii au ocazia să vadă și să simtă apartenența la grup și în special că nu sunt singurii care au emoții.

În această ediție a proiectului la expoziția virtuală națională au participat 800 de imagini ale copiilor.

Expoziția a fost lansată online pe site-ul asociației în data de 19 noiembrie 2023. Cadrele didactice au avut ocazia în săptămâna a 9-a (20 – 24 noiembrie) să vizualizeze și să discute cu copiii la clasă despre expoziție. În cadrul acestei activități cadrul didactic a discutat despre ce este o expoziție, a adus la clasă câteva exemple de oameni de artă, de expoziții și a avut o discuție liberă cu copiii despre ce au simțit ei atunci când și-au recunoscut desenele în expoziție.

Desenele conțin activitățile de la clasă din săptămâna 1 în care s-a citit povestea Steluța și copii au făcut ilustrații la această carte, fără să fi văzut ilustrațiile anterior.

Perioada de încărcare a desenelor s-a încheiat.

Expoziția va avea 5 categorii. Vă rugăm să selectați categoria care corespunzătoare copiilor Dv. de la calsă 

Notă: Vă rugăm să încărcați toate imaginile de la clasa selectată.
Hello visitor!

Clasa pregătitoare

Clasa I

Clasa II

Clasa III

Clasa IV

Etapele proiectului

Conferința de lansare

Conferința de lansare a proiectului are rolul de a prezenta proiectul și de a aduce informația către participanți.

Citeste mai mult

Expoziție virtuală națională

Expoziția virtuală națională de desen se organizează în cadrul PROIECTULUI EDUCAȚIONAL NAȚIONAL DE DEZVOLTARE SOCIO-EMOȚIONALĂ “Steluța în căutarea Magiei tale”.

Citeste mai mult

Lectorat părinți

Tema evenimentului ”Dezvoltarea personală prin povești la copii” este una foarte importantă pentru orice părinte și cadru didactic.

Citeste mai mult

Impresii

Vă invităm să ne spuneți care este experiența Dv. în timpul acestui proiect. Citeste mai mult.

Citeste mai mult

Întâlnire periodică

În cadrul PROIECTUL NAȚIONAL EDUCAȚIONAL DE DEZVOLTARE SOCIO-EMOȚIONALĂ “Steluța în căutarea Magiei tale” ediția II ne propunem sa avem 2 întâlniri cu cadrele didactice care să aducă valoare prin discuții libere și clarificări pe parcurs.

Citeste mai mult

Impresii

Vă invităm să ne spuneți care este experiența Dv. în timpul acestui proiect. Citeste mai mult.

Citeste mai mult

6 Responses

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *